Filma professionellt med SmallRig

Att montera tillbehör på sin kamera har många fördelar utöver det självklara, som tillbehören medför. En av de stora fördelarna är att kameran blir lite tyngre. Till en början låter det kanske som en nackdel, men så fort kameran är igång och rullar inser man ganska fort att lite vikt ger stabilitet!

En tung kamera är en stabil kamera. Kompaktkameror, till och med nya systemkameror är så pass lätta och smidiga att nya problem börjar uppstå. En av problemen brukar gå under namnet mikroskakningar.

Det är de rörelser som är så pass små att du själv inte märker det vid inspelningstillfället, utan de dyker upp i redigeringsprogrammet när du sitter och kollar igenom alla dina klipp. Genom att placera kameran i en skräddarsydd SmallRig bur och sedan installera ett par tillbehör så är vi snabbt uppe i en bekväm kameravikt med stabilitet och ergonomi på proffsnivå.

Till SmallRig


SmallRig ger dig flexibilitet

Vare sig det är ett handtag, monitor eller en extra cold shoe så har SmallRig allt du behöver! Lösningar i alla dess former, allt från en Kamerabur till  black magic pocket till en liten smidigare “run and gun” rigg för vår lilla, men väldigt kapabla Sony A6300.

Med endast 3 SmallRig delar har vi en smidig rigg med stora möjligheter. Kamerans nya vikt gör den stabil nog att filma utan stabilisering! Handtaget gör det lätt att följa och gå med kameran. Topphandtaget gör att vi kan nå nya vinklar medan den nya cold shoe-placeringen ovanpå trähandtaget ger oss en perfekt plats för att montera en shotgun-mikrofon!

Mängder av möjligheter med SmallRig

I och med de stora expansionsmöjligheterna kan du nu ta din kamera till nästa nivå! En mixer för att spela in en intervju, en monitor för att hålla koll på fokus, en ljudinspelare eller varför inte allt samtidigt.

Vi har tagit hem stora delar av Smallrigs sortiment, om du känner att det saknas något på vår sida, så tveka inte att kontakta oss!

Vill du veta mer om ljud/video/fotografering eller finns det något vi kan hjälpa dig med? Tveka inte att kontakta mig, så hjälper jag dig gärna att välja rätt produkter för just din situation: Alex@Kaffebrus.com

 


Utrustning på bild:

Fotopro Stativ + Kulled
Miniarm
Cold Shoe
SmallRig Trähandtag
SmallRig A6300 Bur
SmallRig Topphandtag
SmallRig Cold Shoe

Glöm inte att följa oss i våra Sociala Kanaler