Inklusive mina personliga åsikter!

1. Godox SL60W

Detta är min absoluta favorit bland det fasta ljuset! Färgåtergivningen är på proffsnivå samtidigt som den är fullpackad med funktioner som justerbar effekt, trådlös styrning och Bowens-fattning som gör det enkelt att hitta ljusformare och tillbehör.
Allt detta för ett helt oslagbart pris. Min nummer 1!
Godox SL60W


2. Godox AD200Pro

AD200PRO är en batteridriven blixt på en ny nivå. Med styrka motsvarande ordentliga studioblixtar ger den dig flexibilitet och styrka även i de mest extrema miljöer. Ett litet kraftpaket med många funktioner helt enkelt.
AD200PRO

3. C-Stand

Favoritstativet i studion.
Med dyr studioutrustning vill jag alltid säkerställa säker montering. Med ett C-stand har jag aldrig behövt oroa mig över att ett stativ skulle kunna välta.
Även våra tyngsta produkter går att vinkla rakt ut från stativet i 90 grader. t.ex. Nanguang Compac 200c
C-Stand


4. Wildcat

Trots den stora stormen kring gimbalz så skulle jag vilja säga att en vanlig, hederlig stabilizer fortfarande lägger sig högt upp på listan.
Det är ett skottsäkert sätt att få naturliga rörelser i samband med absolut stabilitet.
Wildcat från iFootage ger mig frihet att skapa naturliga rörelser även i actionfyllda scener. Denna version av en Glidecam är av hög kvalité och är mycket lätt att stabilisera för olika kameror tack vare löstagbara vikter. Plus att den har ett grymt coolt namn!
Wildcat Stabilizer

5. Superclamp

Inte hade jag klarat mig långt utan en superclamp.
Vare sig det är en liten belysning eller annat föremål som måste fästas så är en superclamp nästan alltid min favoritlösning. Flexibel men framförallt ett fast grepp som inte ger vika.
Superclamp

6. Nanguang Ljussabel


För att piffa upp bilder och videos använder jag mig ofta av olika ljus-sablar. Detta är min favorit och tack vare sitt inbyggda batteri kan jag lätt ta med mig den överallt! Ett enkelt sätt att göra det där lilla extra med dina bilder.
LEDSabel

7. Nanguang Compac100:

Compac100 från Nanguang är en mycket prisvärd LED-panel som jag själv använder i studion. Tack vare utmärkt färgåtergivning, så kan man använda den som huvudljus, även om jag valt att använda den som extraljus.
LEDPanel

8. Octaboxparaply:

För att få till de perfekta reflektionerna använder jag mig ofta av en octabox. Detta skapar en finare, rundare ljuskälla som jag upplever mer naturlig. En stor bonus är dess paraplyfunktion, som gör det hela smidigare och mer flexibelt.
Octabox

9. Smallrig trähandtag:

Detta trähandtag använder jag på min filmrigg. Materialet ger en varm och skön känsla samtidigt som Smallrigs upplägg ger en stor flexibilitet och säker montering.
Sen gör det heller inget att det ser snyggt och professionellt ut, när jag är ute och filmar.
Trähandtag

10. Smallrig Topphandtag:

Ännu en favoritprodukt från Smallrig. Ett enkelt, simpelt och robust handtag som passar direkt på alla Smallrigs burar.
Topphandtag

2 bonusfavoriter


Här är ett litet bonuspaket med två grymma produkter!
Bra ljusstyrka, kvalité och framförallt bland den bästa färgåtergivningen på marknaden.
För mig har Aputures produkter alltid varit det där extra som ger en extra professionell känsla.
Aputure Octabox:
Aputure 120d:

 

Alla produkter:
Godox SL60W

Aputure Octabox:
Aputure 120d:
Topphandtag
Trähandtag
Octabox
LEDSabel
LEDPanel
Superclamp
Wildcat Stabilizer
AD200PRO
C-Stand

Har ni några frågor kring bild, video, ljud, ljus eller annat studiorelaterad. Tveka då inte att kontakta mig direkt på Alex@Kaffebrus.com
/Alexander