Att ta produktfoton behöver varken vara krångligt eller ta en massa plats. Det här är tre olika färdiga paket som innehåller allt du behöver för att komma igång. Alla paketen har LED belysning och är enkla att montera upp och dom tar inte mer plats än att du kan ställa hela paketet på köksbordet.

Med någon av dom här tre paketen kommer du på ett enkelt sätt kunna ta bättre produktbilder. Även om du aldrig har fotat i en studio förut så kommer du inte ha några problem att montera upp och använda någon av dom här tre lösningarna. Alla paketen har sina fördelar och vilken som passar dig bäst beror på vad du ska fotografera. När du väljer storlek så tänk på att bakgrunden behöver vara minst dubbelt så stor som det du ska fota så att du får lite luft i bilden runt produkten.

Fotobord med LED paneler

Enkelt fotobord som du snabbt ställer upp och sen fäster du någon av dom medföljande pappersbakgrunderna på den med små klämmor. LED panelerna är tunna och ger ett mjukt ljus över produkten du ska fota. Stativen som följer med är enkla att montera och med dom kan du höja, sänka och vinkla LED-panelerna för att belysa produkten. Blanda gärna ljuset från panelerna med befintligt dagsljus från t.ex. ett fönster. Pappersbakgrunderna som följer med är i flera olika färger så att du kan välja den som passar till det du ska fotografera. Väska att förvara allt i ingår.

Paketet finns i två versioner: med två eller tre LED paneler.

 

Fotobox med dimbar LED

 

Med det här paketet kan du ta dina produktfoton i en box som viks ihop till en väska när du har fotat färdigt! Väldigt enkel att montera upp och i boxen sitter det tre LED lampor som går att dimra individuellt. Insidan av boxen är blank så att ljuset sprids mjukt över hela produkten du fotograferar. Pappersbakgrunder i flera färger följer med i paketet och det är smidigt att byta bakgrund.

Paketet finns i tre olika storlekar: 32, 47 eller 62 cm.

 

Ljustält med LED-lampor

Ljustält med fyra tygbakgrunder i olika färger, LED-lampor, lamphållare och stativ. Ljustältet tar väldigt lite plats när det är ihopfällt och belysningen är enkel att montera upp. Stativen är smidiga men ändå stadiga och du kan justera höjden på dom. Det här paketet passar perfekt om du fotograferar blanka föremål eftersom ljustältet skyddar mot reflektioner. Du kan även använda ljustältet utomhus om du vill dämpa direkt solljus och blanda ljuset från lamporna med dagsljuset. 

Paketet finns i tre storlekar: 30 cm med två lampor, 75 cm med två lampor eller 75 cm med tre lampor.

 

Tips!
Har du ett stativ till din kamera? Med stativ får du skarpare produktbilder än med en handhållen kamera. Dessutom har du möjlighet att alltid använda lägsta ISO för att fota dina produkter och skulle du behöva så kan du istället förlänga slutartiden.

Skicka gärna ett mail till oss om du har fler frågor!