Bäst på studiostativ

På Kaffebrus är vi stolta att kunna erbjuda ett brett och välsorterat sortiment av studiostativ, för alla typer av användningsområden. Det är inte helt självklart vilket studiostativ du ska välja, och för att göra det lite lättare så har vi i detta blogginlägg plockat fram fem olika stativ för att demonstrera deras funktioner.

Alla våra studiostativ


Luftdämpat studiostativ

Med ett luftdämpat stativ skjuts mittstolpens sektioner ihop mjukt. Det betyder att stativet hjälper till att dämpa fallet om du skulle glömma att låsa mittpelaren efter att du har höjt upp den. Detta är en jättebra funktion som kan rädda din blixt. Ett exempel på ett av våra omtyckta, luftdämpade stativ är Visicos 2,4 meter stativ. Just det här stativet har också ett fäste där du har möjlighet att flytta spigoten så att den pekar 90 grader åt sidan istället för rakt uppåt.

 

Studiostativ Mini

Ett mindre stativ är bra om du vill ställa upp din blixt eller andra tillbehör så nära golvet som möjligt. Användbart till bakgrundsbelysning och mindre blixtar. Klicka här för att komma till ett riktigt litet stativ.

 

Kraftfullt C-Stand

Ett kraftigt stativ med avtagbara ben som dessutom kan ställas upp på ojämna underlag. Ett bra val om du ska använda riktigt stora och tunga ljusformare. Kupos C-Stand är ett exempel.

 

Stativ med avtagbar mittpelare

Behöver du ibland en bom för att hålla blixten i handen men få lite extra längd? Välj det här 2-i-1 stativet från Kupo så kan du enkelt montera bort mittpelaren och använda den som teleskopbom.

 

Stativ med autoben

Fotar du ofta stativet i utrymmen där det är begränsat med utrymme? Kika då på det här smarta stativet från Tristar med autoben som fälls ihop automatiskt så fort du lyfter upp det och när du sätter ner stativet igen så fälls benen ut. (Softboxen på bild säljs separat.)

Se även alla smarta tillbehör till våra studiostativ

 

Har du fler frågor så är du varmt välkommen att skicka ett mail till oss!

 

Glöm inte att följa oss i våra Sociala Kanaler!